BlueStacks, ilk olarak 2011 yılında masaüstü bilgisayarlarla mobil oyunlar oynarken şarj tükenmesi ya da cihaz ısınması gibi sorunları ortadan kaldırmak için geliştirilmiş bir portaldır. Kısacası bize mobil cihazlardan oynadığımız oyunları masaüstü bilgisayarlarla da oynama imkanı sunar. Üstelik ücretsiz ve kesintisiz bir biçimde! Android bileşenleriyle tasarlanmış bir mimariye sahip olan Bluestacks, Mac ve Windows işletim sistemine sahip cihazlar tarafından tüm dünya genelinde, tam ekran özelliğiyle oyun oynamak üzere yaygın olarak kullanılan bir uygulamadır.
Bluestcks’in resmi web sitesine https://www.bluestacks.com/tr linkiyle ulaştıktan sonra Bluestacks İndir butonuyla bilgisayarınıza inen BlueStacks installer .exe dosyasını çalıştırıp Şimdi Yükle ile kurulumunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Burada en dikkat çeken özelliklerden biri de Türkçe ve bir çok dil seçeneğini desteklemesi nedeniyle işlevsellik olarak da kullanım kolaylığı sağlıyor oluşudur.
Kurulumu tamamladıktan sonra ise Google Play Store’a tıklayarak Gmail kullanıcı hesabınızla oturum açmanız gerekecektir. Şayet yoksa elbette ki hızlıca oluşturabilirsiniz.
Giriş yaptıktan sonra ise artık dilediğiniz Play Store uygulamasını veya oyununu indirip çalıştırabilirsiniz.
Son olarak belirtmekte fayda var. Bluestacks tüm kullanıcılarını düşünerek mükemmel bir destek sayfası hazırlamış. https://support.bluestacks.com/hc/tr linkini ziyaret ettiğinizde gerek kurulumlarda yaşadığınız teknik sorunlar için gerekse de oyun entegrasyon sorunları ve aklınıza takılan her konu için Sık Sorulan Sorular başlığıyla tüm detaylarıyla çözüm olarak karşınızda yer alıyor.
Bu içeriğimizde .TR domain tescilleri için TRABİS'in talep ettiği destekleyici belgeler konusunda detaylı bilgi sağlayacağız.…
Filezilla güncellemelerinden sonra veya ilk FTP bağlantısı denemenizde sunucu bağlantısının SSL/TLS hataları nedeniyle başarısız olması…
.com.tr uzantılı alan adı satın almak istiyorsanız aşağıdaki belgeleri inceledikten sonra https://www.niobehosting.com/domain-sorgulama/com-tr-domain/ adresine girerek alan…
Google Chrome kullanıcılarının bir web sayfasına göz atarken aldıkları en yaygın hatalardan biri de, DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN’dir.…
Wi-Fi Nedir? Açılımı Wireless Fidelit olan Wi-Fi’yi kısacası kablosuz bağlantı alanı olarak tanımlamak mümkündür. Örneğin;…
Google Maps(Google Haritalar) Nedir? Google’nin en gelişmiş özelliklerinden biri olan Google Maps için, ücretsiz bir…